(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Troubový guláš

Potřebné ingredience
1/2 kg vepřového masa, 4 cibule, 1 plechovka ananasu, 1 plechovka hrášku, 1 malá sklenice červené papriky, 1 plechovka nebo sklenice žampionů, 1 malý ostrý kečup, 1 malý sladký kečup, 2 šlehačky, chilli, kari, sůl, pepř
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme na kolečka - nasypeme do kastrolu, přidáme ananas, papriku, hrášek, žampiony - okořeníme a zamícháme. Kečupy a šlehačky smícháme a zalijeme směs v kastrolu.
Dáme do předehřáté trouby a pečeme zakryté 1 hod. na 250 stupňů (občas samozřejmě zamícháme) - po hodině odkryjeme, ochutnáme a ještě chvilku dopékáme odkryté. Šplíchá to z odkrytého kastrolu ven - mívám to zakryté drátěnou poklicí. Pozor na umělohmotná ucha na hrnci a nebo na úchytce!!! Už se mi podařilo na drátěné poklici "rozpéci" umělohmotnou úchytku.
Sice vás možná zarazí ten ananas... ale můžu vám potvrdit, že je to vážně moooc velká dobrota.
Dáme do předehřáté trouby a pečeme zakryté 1 hod. na 250 stupňů (občas samozřejmě zamícháme) - po hodině odkryjeme, ochutnáme a ještě chvilku dopékáme odkryté. Šplíchá to z odkrytého kastrolu ven - mívám to zakryté drátěnou poklicí. Pozor na umělohmotná ucha na hrnci a nebo na úchytce!!! Už se mi podařilo na drátěné poklici "rozpéci" umělohmotnou úchytku.
Sice vás možná zarazí ten ananas... ale můžu vám potvrdit, že je to vážně moooc velká dobrota.

před vložením do trouby

po dopečení
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé